Hatalmas rekordot állított fel a karácsonyi időszakban és az újév első napján az App Store

HusztiD 2020.01.09. 15:55 App Store, Apple, iOS, Kiemelt hírek 0 db 85

app-store-gold-icon

Nem olyan régen jelentette be az Apple, hogy ismételten új rekordot állítottak fel a karácsonyi ünnepek alatt az App Store-ban. Egy közlemény berkein belül kiderült, hogy a felhasználók karácsony első napjától az év utolsó napjáig több, mint 1,42 milliárd dollárnak megfelelő pénzösszeget költöttek.

Ha ez nem lenne elég, akkor arról szintén beszámoltak, hogy mi volt a helyzet január legelső napján. Arányaiban véve ekkor költöttek a legtöbbet a felhasználók, hiszen ezen egy nap leforgása alatt 386 millió dollárt költöttek el az emberek, ami 20 százalékos növekedést mutat az egy évvel ezelőtti arányokhoz képest. Vagyis mondhatjuk azt, hogy egy nap alatt közel az egyharmadát produkálták annak, amit az azelőtti egy hét folyamán.

Az iOS fejlesztői sem panaszkodhatnak a 2019-es évre. 2008-ban indult az App Store, s azóta, ha összeadjuk az összesített bevételeket, akkor az eddig 155 milliárd dollárnál több bevételt hozott a fejlesztők konyhájára, ami már-már hihetetlen teljesítménynek számít. A közlemény szerint ennek egynegyedét vitték haza a fejlesztők az előző év folyamán, ami nagyjából 38 milliárd dollár és 10 százalékos növekedés a 2018-as adatokhoz képest.

Kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek a következő évi adatok, de mindenekelőtt reméljük, hogy az iOS 14-re kijavítja jelenlegi hibáit az Apple a még zavartalanabb felhasználói élményért.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!