Ilyenek lesznek az elkövetkezendő 10 év okostelefonjai (koncepcióvideó)

HusztiD 2019.12.30. 12:55 iPhone, Videók 0 db 412

611A8369-5707-4E5D-9024-952EDBCA9696

Az orosz Caviar nevével már sokan találkozhattunk az elmúlt évek folyamán, hiszen amikor kijön egy-egy iPhone, akkor mindig előállnak egy iszonyatosan drága, ám egyedi kiadással. Legutóbb például az bemutatták, hogy hogyan néz ki a limitált, Steve Jobs kiadású iPhone 11 Pro.

Úgy tűnik, hogy 2019 végével több összefoglalót is kapunk különböző hírportáloktól, gyártóktól, hogy mi volt az elmúlt évtizedben, illetve mit várhatunk a következőben. Az oroszok például azt álmodták meg, hogy milyenek lesznek az elkövetkezendő évek folyamán az okostelefonok. Elsőnek láthatjuk, hogy milyen a két kijelzővel rendelkező, szétválasztható telefon, amiből könnyedén tabletet varázsolhatunk, de utána megpillanthatjuk, hogy milyen lehet a hajlékony telefon. A további spoilereket nem lőnénk le, érdemes megnézni az alábbi videót.

Hogy mit várhatunk? Egyelőre nehéz megmondani, hogy merre megy tovább a piac, így talán kijelenthetjük, hogy amit megálmodott a Caviar, az egyelőre távlati dolognak tűnik. Ti hogy látjátok? Szerintetek milyen újdonságokra számíthatunk az elkövetkezendő évek folyamán?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!