Esetenként rosszul mér az iPhone 11 GPS-e?

HusztiD 2019.12.19. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 529

iPhone-11-GPS-tracking-problems

Mióta megérkezett az új iPhone felhozatal, s vele együtt az iOS 13, a felhasználók sorra számolnak be különféle hibákról. Érdemes megjegyezni, hogy a kellemetlenségek nagy része az új iOS-nek köszönhető, hiszen az Apple valamiért (eddig) idén nem tudott egy olyan szoftvert összerakni, ahol minden rendben működne.

A napokban pár Reddit felhasználó számolt be olyan dologról, hogy rosszul mér az iPhone 11-nek a GPS-e. Például akad olyan, aki a Strava alkalmazását használja edzéséhez, ami korábban tökéletesen működött számára, míg egy korábbi iPhone modellel rendelkezett, de mióta iPhone 11-re váltott, azóta nem igazán működik, hiszen tévesen követi le a felhasználó mozgását a telefon.

Ezen felül akadnak olyanok is, kik a Waze kapcsán számoltak be hasonló dolgokról. Egyszerűen úgy tűnik itt is, hogy a telefon valamiért nem képes a megfelelő GPS jeladásra, így többen találkoztak azzal, hogy a szoftver rosszul navigálja őket.

Az Apple egyelőre nem nyilatkozott a témában. Lehetséges, hogy az iOS 13-nál van valamilyen újabb probléma, melyet még nem sikerült kijavítani.

Nálatok mi a helyzet? Ti tapasztaltatok valamilyen rendellenességet a GPS kapcsán az utóbbi hetekben?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!