Nagyobb akkumulátort kap az iPhone 12 széria

HusztiD 2019.12.12. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 975

fouriphones2020-800x572

A szeptember folyamán megjelent iPhone 11 szériára nem igazán lehetett panasz, hiszen az Apple-nek sikerült a korábbi modellekhez képest nagyobb aksit belepakolnia a telefonjaikba, amivel arányosan nőtt a készülékek üzemideje. Úgy tűnik, hogy ezen új hagyomány jövőre tovább folytatódhat.

A koreai The Elec számolt be arról, hogy a 2020-as iPhone modellekbe az Apple egy új akkumulátor védelemre szolgáló modult pakol. A jelenlegi szóbeszédek alapján az új lapka 48 százalékkal lesz kisebb, így az ennek köszönhetően felszabadult plusz helyet aksival tölti meg a kaliforniai vállalat. A kiegészítőt az ITM Semiconductor gyártja le és a modul abban játszik szerepet, hogy nem hagyja túltölteni az aksit.

Természetesen minimális pluszról beszélünk, ami felszabadulhat, így ennek következtében azért nem várhatunk akkora ugrást, mint az iPhone 11 modellek esetében. Mindenesetre reméljük, hogy a következő évi modellekkel sem lesz oka szégyenkeznie az Apple-nek, s valamivel több üzemidőt sajtolhatunk majd ki a telefonokból.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!