Már most elkönyvelte az iPhone 12 kiemelkedő sikerét az Apple

HusztiD 2019.11.29. 12:55 iPhone, Pletykák 0 db 809

camera_bump

Az Apple szeptember közepén dobta piacra az aktuális iPhone felhozatalát, a 11-es szériát. Ahhoz képest, hogy több elemző is a következő évre várta az újabb szuperciklust, bizonyított az almás vállalat, ugyanis minden eddigi előrejelzésnél nagyobb kereslet mutatkozik az új telefonokra, s az idei év végéig nagyjából 80 millió iPhone 11, 11 Prót és 11 Pro Maxot adhat el a vállalat.

A Digitimes az ellátási láncra támaszkodik ezúttal, s elviekben az a hír járja, hogy az Apple immáron jelzett a partnerei felé, hogy készüljenek fel egy 25 százalékos növekedésre. Amennyiben valósak a hírek, akkor a kaliforniaiak a következő évben 100 millió eladott iPhone 12-vel számolnak, így ennek megfelelően igyekeznek előre felkészíteni partnereiket, hogy időben le tudják majd gyártani a telefonokat, nehogy hiány legyen.

Ha minden igaz, akkor a jövőre érkező modellek nem csak újabb dizájnt kapnak, de egyben megjelenik az 5G, valamint esélyes, hogy 6GB RAM-mal lesznek felvértezve. Természetesen ezek mellett tovább javítanak a kamerákon, ezen dolgok miatt pedig úgy várják az elemzők és most már az Apple is, hogy igazán kimagasló eladásokat produkálnak a 2020-as év utolsó hónapjaiban.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!