Pirosba borultak az Apple Store-ok logói

HusztiD 2019.11.28. 09:55 Apple 0 db 384

applestorefifthavenuered-800x557

Az Apple idén is beállt a támogatók közé az AIDS világnapján, amely hivatalosan 1988. december elsején vette kezdetét. A Product RED már sokatok számára ismerős lehet, ugyanis a U2 frontember Bono az Apple-lel karöltve alkotta meg a kezdeményezést, amelynek keretein belül az AIDS veszélyeire hívják fel az emberek figyelmét, ugyanakkor az ebben résztvevő termékek bevételeit ezeknek a jótékonykodására fordítják.

Ahogyan lenni szokott, a világnapot megelőzően világszerte 125 Apple Store logója váltott piros színre, míg további 400 boltnál piros matricát alkalmaztak a kaliforniaiak, hogy ezzel is felhívják a RED kezdeményezésre a figyelmet. Egyébként nem ez az első ilyen lépése a héten az almásoknak, ugyanis nem olyan rég jelentették be, hogy az Apple Pay tranzakciók után is jótékonykodnak.

Egyelőre nem tudni, hogy lesznek-e hivatalos adatok, de azért kíváncsiak lennénk rá, hogy mennyi adomány fog összegyűlni. Aki valamilyen szinten szeretne az adományozók közé kerülni, annak nincs más dolga, mint lecsapni valamilyen Product RED termékre.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!