Képes-e egy professzionális videokamera helyettesítésére az iPhone 11 Pro?

HusztiD 2019.11.18. 15:55 iPhone, Videók 0 db 475

maxresdefault

Az utóbbi években egyre jobban fejlődnek az okostelefonok, s főleg ez akkor igaz, ha a kamerákról beszélünk. Pont a napokban tette közzé a DxOMark a terjedelmes tesztjét, hogy miképp rangsorolták az Apple csúcsmodelljét, azonban most a CNET megbízásából a Carfection készített-e el legújabb felvételét.

A Carfection csapata eddig mindig profi kamerát használt a felvételeik elkészítéséhez, azonban a legújabb kihívásuknak köszönhetően letesztelték az iPhone 11 Prót, hogy bemutathassák az új Ford Mustang-ot, a Bullitt-ot. Maga a felvétel egy jól megszokott autós bemutatót rejt magában, azonban érdemes jobban megnézni az anyagot, ugyanis az egészet az almások új telefonjával, illetve egy rakat kiegészítővel vették fel. A kérdés pedig az, hogy vajon képes-e egy mai okostelefon egy profi videokamera helyettesítésére?

Természetesen nem képes helyettesíteni, de érdemes megjegyezni, hogy eléggé meggyőző felvételeket készíthetünk a megfelelő okostelefonnal, illetve hozzá a szoftverekkel. A második videót szintén ajánlott megnézni, ugyanis ez a kulisszák mögé enged betekintést, melyből kiderül, hogy szoftverügyileg a Filmic Prót használták, valamint láthatóak azok is, hogy milyen egyéb fizikális kiegészítők voltak a videósok segítségére.

Mit szóltok? Titeket meggyőzött?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!