Hatalmasat arat a Nintendo a Mario Kart Tour-ral

HusztiD 2019.11.08. 12:55 Egyéb 0 db 103

maxresdefault

Korábban számoltunk be, hogy örülhet a Nintendo, ugyanis a Mario Kart Tour megjelenésének első hetében iszonyatosan népszerű lett a játék. Most, hogy eltelt az első hónap, a Sensor Tower csapata egy új felméréssel állt elő, melyből kiderült, hogy iOS-en és Androidon összesen 123,9 millió letöltést produkált az applikáció.

Ezen számmal ez a Nintendo legtöbbet letöltött játéka, ugyanis anno a Super Mario Run csak 21,8 milliós letöltést ért el az első harminc nap leforgása alatt, míg az Animal Crossing: Pocket Camps csak 19,1 milliót. Hiába a nagy letöltések, ennek ellenére mégsem ez a japán gyártó legjövedelmezőbb címe, ugyanis a korábban kiadott Fire Emblem Heroes 67,6 millió dollárt hozott a konyhára, míg Mario legújabb kalandjai csak 37,4-et.

Ha a statisztikát nézzük, akkor a játékosok átlagosan 0,26 dollárt költenek alkalmazáson belül. Az sajnos ezúttal nem osztotta meg a Sensor Tower, hogy milyenek a megoszlások az iOS és az Androidos felhasználók között, de az első hetes számok alapján 0,26 dollár volt az almás felhasználóknál az arány, míg a droidosoknál 0,06.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!