Könnyen karcolódik az iPhone 11 szériának a kijelzője?!

HusztiD 2019.10.14. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 965

iPhone-11-Pro-Max-display

A Tom’s Guide nem olyan rég egy nagyon érdekes cikket közölt le, mely alapján könnyen karcolódik az Apple új csúcskészülékeinek a kijelzője. Az oldal számára több felhasználó adott visszajelzést arról, hogy normál használat mellett maradandó karcok keletkeznek a telefonokon, ezt pedig az Apple fórumain is jelezték az érintettek.

Többen állítják, hogy nem használnak semmit, csupán zsebben hordják, s pár nap leforgása alatt látható karcok keletkeznek rajta. Volt olyan is, akik némi aprópénzzel és kulcsokkal együtt hordja a zsebében, s ott is hasonlóak a tapasztalatok. Tudjuk jól, hogy ettől még nem kellene karcolódnia, hiszen az utóbbi évek okostelefonjaiban már olyan üvegek vannak, melyek ezeknek simán ellenállnak – mi több, a stresszteszten is kiemelkedően teljesített az iPhone 11 Pro.

9qeyhmmEiq98jjHRQNaKVY-650-80

Az Apple a szeptemberi eventen úgy reklámozta az új telefonokat, mint amelyek az eddigi legerősebb üveget kapták. Hogy mennyire komoly az alábbi probléma, esetleg csak egy újabb hisztériakeltő dolog, az feltehetően hamarabb kiderül, ahogyan egyre több ember kezdi majd el használni a telefonokat.

iPhone 11 tulajok, ti tapasztaltatok hasonlót, vagy nálatok minden rendben van?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!