DxOMark: rosszabb minőségben vesz fel hangot az iPhone 11 Pro Max, mint az iPhone Xs Max

HusztiD 2019.10.11. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 241

camera_bump

Aki szeret fényképezni, az minden bizonnyal hallott a DxOMark csapatáról, hiszen ők azok, kik minden okostelefont és kamerát letesztelnek azt követően, ahogy megjelenik. Igazából elmondhatjuk, hogy állandóan új gazdát talál a toplistás helyezés, ugyanis mindig akad egy-egy új kihívó, kinek sikerül elhódítania a legjobb okostelefonban lévő kamera titulust.

A csapat a tegnapi nap folyamán egy bejegyzésben osztotta meg a nagyérdeművel az infót, melyek alapján mostantól azt is mérni fogják, hogy egy-egy új készülék videófelvételkor milyen minőségben vesz fel a hangot. A hozzáértők szerint azért van erre szükség, mert a felhasználóknál egyre nagyobb teret hódít a videózási funkció, legyen szó akár egy baráti társaságról készült felvételről, vagy egy telefonnal felvett koncertről, a hang mindig kiemelkedő szerepet kap.

Mivel még most indították útjára az audio tesztet, ezért csupán az alábbi készülékeket sikerült rangsorolniuk:

ranking_overall-2

Látható, hogy a pontszámok alapján a Mate 20 X diadalmaskodik az összesített 75 pontszámával, amitől csak egy ponttal marad le az almás tavalyi csúcsmodell, az iPhone Xs Max. Ha a jelenlegi csúcsot nézzük, az iPhone 11 Pro Max összesen 71 ponton zárt. Ugyan kisebb különbségekről beszélünk, de nagyon érdekes, hogy kicsivel ugyan, de rosszabbul teljesített.

Ugyan kamerateszt még nem készült a DxOMark jóvoltából, de az oldalukon megjegyezték, hogy megvárják az iOS 13.2 megjelenését, amiben debütál a Deep Fusion funkció, hiszen az majd sokat dobhat az eredményeken. Kíváncsian várjuk a tesztet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!