Nem csak az iPhone 11 lesz képes a többkamerás felvételre

HusztiD 2019.09.26. 11:56 iPhone 1 db 1 903

Screen-Shot-2019-09-11-at-11.19.00-am

Az Apple szeptember 10-én ejtette meg legutóbbi médiaeseményét, ahol bemutatták az iPhone 11 szériát. Ekkor a színpadon a Filmic Pro fejese és Sean Baker egy nagyon érdekes új funkciót, a többkamerás felvételt prezentálta, melyet a program csak a későbbiek folyamán fog megkapni frissítésként.

Jogosan merült fel a kérdés, hogy az alábbi újdonságra csak az iPhone 11 tulajai lesznek-e képesek, avagy más is élhet vele? Nos, a jó hír az, hogy az Apple mikor a júniusi WWDC-n bemutatta az iOS 13-at, akkor abban egy olyan új API-t mutattak be, amivel a fejlesztők lehetővé tehetik, hogy különböző alkalmazások kihasználják a többkamerás funkciót. Ergo ezt a Filmic Pro demózta elsőnek, de a jövőben érkezhetnek egyéb alkalmazások, ahol erre fektetik a hangsúlyt a fejlesztők.

A jó hír az, hogy ez a funkció nem csak az iPhone 11 szériához lett fejlesztve, így a tavalyi iPhone Xr és Xs modellek egyaránt kiélvezhetik eme funkciót. Ameddig az iPhone 11-nél három kamerát is együtt kezelhetnek az alkalmazások, addig az Xr és Xs telefonoknál csak egyszerre két lencse lesz használható.

Ti várjátok már a Filmic Pro frissítését, hogy kipróbáljátok a többkamerás felvételi funkciót?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2019.09.27. 06:28

    Az Xr-nél hogy használ 2 lencsét? Nem X akart lenni?

Szólj hozzá Te is!