iFixit az iPhone 11-ről: egy iPhone Xr, amiben az iPhone 11 Pro technológiái köszönnek vissza

HusztiD 2019.09.25. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 725

ifixit-11-teardown

Elmúlt pénteken adta ki az Apple az iPhone 11 szériát, melyek közül a 11 Próra az iFixit csapata gyorsan le is csapott. Ezúttal viszont sikerült a 6,1 colos iPhone 11-et is szétszedni, ami sokban hasonlít az iPhone Xr-re és a 11 Próra egyaránt.

A telefon felnyitását követően nem igazán találkozott újdonsággal a szerelőcsapat. Az iPhone 11 lényegében egy olyan iPhone Xr, melybe az iPhone 11 Pro technológiáját pakolta az Apple. A készülékben egy 3 110 mAh-es akkumulátor található meg, ami 7 százalékkal nagyobb, mint ami az előző évi elődjében kapott helyet. Amiben különbözik az előző testvérétől, hogy az iPhone 11-ben két kamerát találhatunk meg, illetve itt hasonló alaplapi elrendezést eszközöltek az almások, mint a Pro testvéreiben.

Ami érdekesség, hogy ameddig az iPhone 11 Próban vannak kétoldalú töltésre utaló jelek, addig itt nyoma sincs. A Pro modellekben az akkumulátor két kábellel csatlakozott a hardverhez, itt viszont egyet használtak az almások, amivel szinte teljesen lehetetlen a kétoldalú töltés.

Ahogyan az iPhone 11 Prónál, itt is tízből hat pontot adott az iFixit a szerelhetőségre. Lényegében ugyanúgy elmondhatjuk, hogy továbbra is a kijelzőt és az aksit a legkönnyebb cserélni, viszont ha betörik a hátlap, akkor itt is mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. David - 2019.09.25. 21:47

    Röhely.. mélyen zsebbe kell nyulni:) jól levesznek mint a sapkát

Szólj hozzá Te is!