Az iPhone 11 Pro Max rendelkezik a legjobb kijelzővel a DisplayMate tesztei alapján

HusztiD 2019.09.24. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 693

iPhone-11-Pro-Max-display

Amint megjelenik egy új okostelefon a piacon, a DisplayMate csapata úgy csap le rá, hogy alapos tesztsorozatok alá vesse, hogy kiderüljön, milyen kijelzővel rendelkezik. Az Apple neve nem idegen a csapat számára, hiszen a korábbi években számos alkalommal nyerték el aktuális modelljeik a legjobb kijelzővel szerelt okostelefon elismerését. Mivel a napokban megjelent az iPhone 11 Pro Max, így a csapat egy új bajnokot hirdetett ki.

A szakik szerint az Apple továbbra is remek munkát végzett, hogy az abszolút képminőséget és színhelyességet újabb szintre emeljék. Mi több, azt szintén megjegyezték, hogy az új csúcsmodellben lévő kijelző jobb, technológiával rendelkezik, mint a piacon lévő legtöbb 4K-s TV, vagy laptop. Ha az összesített teljesítményt nézzük, akkor kiderül, hogy az előző évi modellhez képest 17 százalékban javult a telefon kijelzője.

A DisplayMate A+-os osztályzatot adott az Apple aktuális csúcsmodelljére, az iPhone 11 Pro Maxra, mivel összesítésben lényegesen jobb a kijelző teljesítménye, mint a piacon lévő riválisoké. Ha csak a tavaly szeptemberi győzteshez, az iPhone Xs-hez hasonlítunk, akkor röviden elmondható, hogy jobb fényerővel, színhelyességgel, kevesebb fény-visszaveréssel rendelkezik a 11 Pro, ami mellett 15 százalékkal kisebb az energiafogyasztása.

Természetesen nem csak az iPhone 11 Pro Max, hanem a kisebb testvére, az 5,8 colos 11 Pro is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Mondhatjuk, hogy külsőre kevés újdonságot hoztak az új modellek, de ahogyan azt az Apple-től megszokhattuk, a motorháztető alatt számos fejlesztést végeztek el, s az egyik ilyen terület a kijelző, ahogyan azt a DisplayMate szakemberei megerősítik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!