Csökkentené a Galaxy Fold árát a Samsung

HusztiD 2019.09.23. 11:56 Egyéb 0 db 154

galaxy-fold_kv_device

Ha nyomon követjük a tech világ híreit, akkor tudhatjuk, hogy a Samsung eredetileg április végére tervezte piacra dobni első hajtogathatós telefonját. Mint kiderült, a sajtó számára kiküldött modellek egy nap alatt tönkrementek, így a gyártó határozatlan ideig tolta a telefon megjelenését. Legutóbbi információk alapján egyébként mostantól pár országban már elérhető az okostelefon.

A SamMobile beszámolója szerint a gyártó szeretné csökkenteni annak az árát. Talán azért, mert ők is belátták, hogy túlságosan is sok a készülék 2 ezer dolláros indulóára. Ha hihetünk a mostani híreknek, akkor a koreaiak elsőnek úgy csökkentenének az árakon, hogy egy kisebb háttértárat pakolnak a telefonba. Eredetileg 512GB-os háttértárral tervezték piacra dobni a telefonokat, de a pletyka szerint a jövőben csak ennek a felére, 256GB-ra számíthatnak a felhasználók.

Nem utolsó sorban várható a jövőben, hogy olcsóbb lesz a telefon előállítási költsége egyaránt, így már csak ebből kifolyólag is olcsóbb lesz valamivel. Feltehetően az első generációs Fold még kitartja az árát, de ahogy érkezik az újabb modell, talán ott lehet majd nagyobb árcsökkenésre számítani.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!