Megérkeztek az első unboxing videók az iPhone 11 szériáról

HusztiD 2019.09.17. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 1 894

maxresdefault

Órákkal ezelőtt számoltunk be, hogy megérkeztek az első unboxing képek az iPhone 11 Próról, most viszont arról kell hírt adjunk, hogy ezzel arányosan kezdenek felkerülni az első kicsomagolós videók a YouTube-ra.

Egyelőre két minőségibb kontentet találhatunk a videómegosztón, melyben Marques Brownlee és a UrAvgConsumer csatorna jeleskedik. Úgy tűnik, hogy az Apple a sajtónak ezúttal az újabb színeket küldte ki, így az iPhone 11-nél a zöld, míg a 11 Prónál az éjzöld modellek kicsomagolásait láthatjuk.

Ahogyan a videókban is elhangzik, ezúttal másabb a csomagolás, mint amit megszokhattunk. Az első szembetűnő dolog, hogy ezúttal a fólia nem fedi le az egész telefont, csupán az előlapot. Ezt követően szinte minden ugyanaz, amit már megszokhattunk, viszont a Pro modelleknél nem a hagyományos 5W-os adaptert csomagolta az Apple, hanem egy új, 18W-osat, mellyel immáron képesek leszünk a gyors töltésre.

Látható továbbá az is, hogy az éjzöld kivitel talán egy kicsivel másabb színhatást ad, mint ahogyan azt az almások reklámoztak. Igaz ez csak egy videó, de aki teheti, annak vásárlás előtt jobb lesz élőben lecsekkolnia, hogy melyik szín hogy fest, majd azt követően döntenie.

Mit gondoltok az új éjzöld kivitelről?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!