Igazi walkie-talkie funkciót kaphatnak a jövőbeli iPhone modellek

HusztiD 2019.08.29. 12:55 iPhone 0 db 188

phone-hiking

Meglepő, de az Apple korábban azon dolgozott, hogy egy igazi walkie-talkie funkciót hozzon el a felhasználói részére – legalábbis erről adott hírt az Information. A beszámoló alapján ez egy valós walkie-talkie lehetőség lett volna, nem pedig olyan, mint amilyet az Apple Watch felhasználói megszokhattak.

Aki használta az almások okosóráját, az tudja jól, hogy abban is van egy hasonló funkció, de ehhez WiFi vagy mobil hálózat szükséges. Amit az Apple korábban szeretett volna, az egy valós walkie-talkie funkció, amihez nem kell sem WiFi, sem pedig telefonszolgáltatás. A rendelkezésre álló információk szerint a kaliforniaiak az Intellel együtt dolgoztak, s úgy tervezték, hogy 900 MHz rádiófrekvencián üzemeljen a technológia.

Ezt a lehetőséget leginkább a hegymászók és a síelők számára szánta az Apple, hiszen sokszor nem érhető el számukra mobilhálózat. Az oldal információi szerint az almások jelenleg pihentetik a projektet, mivel Rubén Caballero projektvezetőjük nemrégiben távozott, de nem kizárt, hogy egy-két év múlva valóban bemutassanak egy igazi walkie-talkie funkciót.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!