Bloomberg: újabb fontos részletek az iPhone XI-ről

HusztiD 2019.08.23. 14:55 iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 1 115

iphone-xi-render-macrumors

Ahogy közeledünk az Apple szeptemberi médiaeseményéhez, úgy derül ki egyre több és több dolog a még be nem jelentett iPhone XI-el kapcsolatosan. Ha minden jól megy, akkor az almások következő hónap 10. napján mutatják be az új okostelefonokat, amelyekről még mindig olvashatunk újdonságokat.

A Bloomberg nem olyan rég sok apróbb, azonban érdekes újdonságról számolt be. Az egyik, hogy az Apple azon telefonokhoz szánja a Pro elnevezést, melyek OLED kijelzővel és három darab hátlapi kamerával lesznek felszerelve. Ergo ez a jelenlegi iPhone Xs és Xs Max utódja lesz, ugyanis ezen két telefon kap három kamerás kialakítást (telefotó, széles és ultra-széles látószögű).

Az új telefonok sokkal jobb képeket és videófelvételeket készítenek, mint a jelenleg piacon lévő társaik. Elviekben jobb lesz a képminőség, valamint alacsony fényviszonyok mellett is szebb, kevésbé zajos képeket készíthetünk. Természetesen ez a három kamerás kialakításnak lesz köszönhető, ugyanis amikor például egy képet csinálunk, akkor a telefon mindhárom szenzort használni fogja, hogy a lehető legjobb eredményt hozhassa ki a felvételeinkből. Az iOS 13-nak köszönhetően az eddig megszokottakhoz képest több videó-szerkesztési lehetőséget kapunk.

Az információk szerint az Apple csiszolt a Face ID kamerarendszeren egyaránt. Az előlapi TrueDepth rendszer egy új szenzort kap, aminek köszönhetően szélesebb látószögben lát minket a telefon, így sokkal könnyebb lesz az arcunk általi feloldás. A Bloomberg azt ígéri, hogy ha az asztalon van az iPhone XI, s felnyitnánk, akkor is képes lesz feloldani a készülék, mivel nagyobb lesz az úgynevezett látótere.

Végül szó esett, hogy az ősszel érkező iPad Pro modellek egyaránt három darab hátlapi kamerát kapnak, illetve az új 10,2 colos iPad fogja a jelenleg még piacon lévő 9,7 colost felváltani. Ugyan nagy újdonság nem derült ki, de szintén ősszel érkezik a 16 colos MacBook Pro, valamint következő év elejére várható egy olcsóbb HomePod egyaránt.

Információ! Újabb akkumulátor csereakcióval vár az iDoki! Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!