Ugyanazt az OLED panelt kapja az iPhone XI, mint a Galaxy S10 és Note 10

HusztiD 2019.08.21. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 503

curved

A koreai Elec beszámolója alapján az Apple ugyanazt az OLED panelt fogja használni, mint riválisa, a Samsung a Galaxy S10 és Note 10 okostelefonjainál. A hírt egyelőre érdemes erős pletykaként kezelni, ugyanis hivatalos megerősítés eddig nem történt – s feltehetően nem is fog.

Mint tudjuk, az Apple elsőnek az iPhone X-nél kezdett el OLED panelt használni. Ezen kijelzőt az Apple tervezte, s mivel a Samsung rendelkezett a legfejlettebb technológiával, ezért ők gyártották le számukra. Nos, most egy kicsit fordulhat a kocka, ugyanis amennyiben helyesek a mostani szóbeszédek, akkor az Apple kiszállt a tervezésből.

Az Elec szerint az iPhone X és Xs modellekben egy LT2 kódnévre keresztelt panel kapott helyet, míg a Galaxy S10 és Note 10-ben az M9-es kódnevű kijelző. Elviekben az iPhone XI modellekben ugyanez az M9-es panel kap helyet, de a pletykaforrás nem erősítette meg a miérteket.

Tudni érdemes, hogy amikor az Apple bemutatta az első OLED kijelzős iPhone-t, akkor a szakértők elégedettek voltak vele. Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy évek óta a Samsung készíti a legjobb OLED paneleket, így feltehetően az almások most megpróbálják azt, hogy egy kész kijelzőt raknak telefonjaikba, amit az a vállalat tervezett, kik elsők a piacon.

Információ! Újabb akkumulátor csereakcióval vár az iDoki! Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!