Ilyen lesz az Apple Arcade (videó)

HusztiD 2019.08.21. 12:55 App Store, Apple, Videók 0 db 174

dims

Az almások a tavaszi médiaeseményen jelentették be, hogy ősszel érkezik az úgynevezett előfizetéses modellen alapuló rendszerük, az Apple Arcade. A szolgáltatás az őszi hónapok folyamán indul útjára, s a tervek szerint száz játék lesz első körben megtalálható az almások virtuális áruházában.

A 9to5Mac csapatának lehetősége volt idő előtt kipróbálni a szolgáltatást. Ugyan még pár hetet várnunk kell, mire elindul az Apple Arcade, de az alábbi videóból láthatjuk, hogy mire is számíthatunk. A szolgáltatás elviekben 4,99 dollárért lesz elérhető, s bármilyen Apple platformon kiélvezhetjük. Ha egy játékkal Mac-en játszunk, utána nyugodtan folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk az iPhone-unk, iPad-ünk vagy az AppleTV-nk segítségével.

Fontos megemlíteni ami az alábbi videóban is elhangzik, hogy ez még nem a végleges szolgáltatás, illetve a játékokon is még tovább csiszolnak a fejlesztők. Nyilván megosztó, hogy milyen játékokkal indul az Apple Arcade, de ahogy haladunk előre az időben, úgy készítenek majd egyre jobb és színvonalasabb játékot a fejlesztők is.

Információ! Újabb akkumulátor csereakcióval vár az iDoki! Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!