Ennyire pofonegyszerű az Apple Card használata (videók)

HusztiD 2019.08.07. 13:55 Apple, Apple Pay, Videók 0 db 218

apple-card-how-to

Tegnap óta hivatalosan is elérhető az Apple első, titánium bankkártyája az amerikai felhasználók részére. Ennek örömére az almások négy új videót töltöttek fel YouTube csatornájukra, melyekből választ kapunk, hogy voltaképp milyen könnyen aktiválhatjuk és használhatjuk.

Az első videóban pont azt láthatjuk, hogy mennyire pofonegyszerű a kártya aktiválása, hiszen elég, ha közel tartjuk hozzá a telefonunkat. A második videóból például megtudhatjuk, hogy az adott héten, vagy hónapban mennyit költöttünk, azon belül pedig mikre. Ugyebár a fizikális kártyán nincs kártyaszám, de a harmadik videóból rájöhetünk, hogyan csalhatjuk mindezt elő, míg a negyedikből azt, hogy milyen könnyen léphetünk kapcsolatba az Apple Supporttal, ha problémánk adódna.

Egyelőre egészen jópofának néz ki az Apple kezdeményezése. Sajnos hozzánk, Magyarországra is közel öt év teltével érkezett meg az Apple Pay, így mi azt mondanánk, hogy egyelőre fölösleges abban reménykedni, hogy nálunk is lesz egy hasonló kezdeményezése valamelyik bank által az Apple-nek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!