Öt új iPad modellszámot jegyzett be az Apple

HusztiD 2019.07.16. 13:55 iPad 0 db 103

ipad-mini-5-colors

A MySmartPrive csapata nagyon szemfüles volt, ugyanis nemrégiben észrevettek öt darab, úgynevezett szabályozási bejegyzést, melyet az Apple hajtott végre az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisában. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján öt új iPad modellről beszélhetünk.

Mint ilyenkor lenni szokott, az Apple csak úgynevezett modellszámokat jegyeztetett be, melyek a következőek voltak: A2197, A2228, A2068, A2198 és A2230. Természetesen ez még semmilyen konkrétumot nem jelent, de a bejegyzés iPad-ekre történt. Mivel az Apple idén már kiadta az új Minit, valamint az Airt, így esélyes hogy a Pro modellekre történt a bejegyzés. Esetleg az sem kizárt, hogy az új mezei iPad is közte van, de ugyebár ezt az infót sem erősíti meg semmi sem.

Nem árt megjegyezni, hogy azért van ilyen sok bejegyzés, mivel ilyenkor az Apple-nek az összes modellt le kell dokumentáltatnia. Például a 64GB-osat, 256GB-osat, vagy a 512GB-osat. Az új iPad frissítést feltehetően ősszel, október környékén várhatjuk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!