Elemzők szerint teljesen bukó lesz az iPhone XI

HusztiD 2019.07.10. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 504

iphone-xi-render-macrumors

Az Apple két hónap múlva mutatja be az idei évi csúcsmodelljeit, s majd csak ezután kerül kereskedelmi forgalomba, várhatóan szeptember második felében. A Rosenblatt elemzői viszont igazán pesszimistán látják a jövőt, ugyanis szerintük nem mutatkozik majd akkora kereslet a telefonok iránt, mint várnánk.

Ugyebár az eddigi pletykák alapján tudni véljük, hogy az új iPhone XI modellek három darab hátlapi kamerával érkeznek, ami mellett bemutatkozik a kétirányú vezeték nélküli töltés egyaránt. Talán ezek lesznek a legnagyobb újdonságok, de az elemzők szerint ez vajmi kevés lesz, nem fogja az Apple olyan mértékben emelni az eladásait, hogy az újabb magaslatokat érjen el.

A Rosenblatt szerint kisebb kereslet mutatkozik majd az új modellekre, így az elkövetkezendő 6-12 hónap folyamán ismételten mély-zuhanásban lesz az Apple, mikor is 150 dollárig mehet le az AAPL értéke. Érdemes megjegyezni, hogy az almások részvényértéke egy hónapja még csak 195 dollár körül mozgott, amit nem sokkal később sikerült 205-re feltornászniuk, míg az elmúlt napokban 200 körül mozgott.

Egyelőre nehéz megjósolni, hogy mit várhatunk ténylegesen. Korábban számos elemzőcsapat temette az Apple-t, s jósolta a legrosszabbakat, de az almásoknak valahogy mindig sikerült az ellenkezőjét bebizonyítaniuk. Hogy idén mennyire lesznek népszerűek az új modellek a felhasználók körében, az még a jövő titka.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!