Akkumulátor probléma miatt ingyen cserél aksit bizonyos 15 colos MacBook Pro modelleknél az Apple

HusztiD 2019.06.24. 11:56 Apple, Mac 0 db 141

check-macbook-pro-battery-recall

Az Apple az elmúlt napok folyamán egy új közleményt adott ki, melyből kiderült, hogy bizonyos MacBook Pro modelleknél akkumulátor csereakciót hirdettek. Az aktuális esetben azon 15 colos MacBook Pro modellek érintettek, melyeket 2015. szeptember és 2017. február között vásároltak a felhasználók.

A hivatalos információk szerint a megjelölt intervallum között eladott 15 colos MacBook Pro modelljeinél az akkumulátor túlmelegedhet, ami komoly problémákat okozhat. Sajnos arról hivatalos adatokat nem osztottak meg, hogy nagyjából hány gép lehet érintett a legújabb problémában, de feltehetően nem kevés gépről beszélhetünk, ha külön csereprogramot hirdettek.

Az Apple honlapjára érdemes ellátogatnia azon felhasználóknak, kik az adott időszakban vásároltak a szóban forgó laptopból, s a sorozatszám alapján leellenőrizni, hogy jogosultak-e a cserére. Amennyiben igen, akkor egy hivatalos szervizpartnert kell felkeresni, kik díjmentesen elvégzik a cserét. Bármilyen további kérdésben pedig az Apple Support lesz a segítségre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!