Ismerd meg az iDokit, Magyarország egyik első Apple szaküzletét és szervizét!

HusztiD 2019.06.18. 11:56 iDoki, Kiemelt hírek Ismerd meg az iDokit, Magyarország egyik első Apple szaküzletét és szervizét! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 229

idoki_kiemelt

Tudtad, hogy Magyarország egyik legmegbízhatóbb Apple szaküzlete és szervize idén ünnepli 10 éves fennállását?

Az Apple elsőnek 2007-ben dobta piacra az eredeti iPhone-t, majd mire hazánkba is hivatalosan megérkezett az almások első okostelefonja, az az iPhone 3G volt, melyre egy évet kellett várnunk. Ekkoriban mindenki számára annyira új volt a telefon, hogy semmilyen erre szakosodott szerviz sem létezett.

Az iDoki 2009-ben indult el az elsők között azzal a céllal, hogy szervizeljék a garancián túli Apple termékeket az iPhone-tól kezdve a különféle Mac-ekig, melyhez a későbbiekben csatlakoztak az iPad-ek.

Mit kínál az iDoki amivel még a hivatalos Apple szervizekkel és szaküzletekkel szemben is kiemelkedik?

  • Minden javítási eljárást professzionális szinten biztosítanak
  • Alaplap szintű javítások (alaplapi vezérlő IC-k, BGA forrasztások)
  • Hardveres és szoftveres karbantartások
  • Kimagasló tartozékok és kiegészítők széles választéka

Nyolc évvel ezelőtt az iDoki elindította a helyszíni kiszállást, melynek keretében a szervizfutár háztól házig megy Budapesten, és az egész országon belül. Amennyiben a készülék javítása – egyéb felmerülő probléma, hiba miatt – a helyszínen nem kivitelezhető, azt a technikus kolléga az ügyfél kérésére központi szervizükbe szállítja további bevizsgálásra. A bevizsgálás során felmerülő hibákról az iDoki kollégái e-mailben tájékoztatják az ügyfeleiket. A javítás elvégzését követően a készüléket futárszolgálattal juttatják el a megjelölt címre.

Milyen szolgáltatások érhetőek el a szervizfutárnál?

Minden, hiszen az összes Apple eszköz teljes körű javítását vállalják

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontjáról vállalják a hozzájuk futárszolgálattal eljuttatott Apple termékek gyors és szakszerű szervizelését kedvező áron.

Látogass el üzleteikbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban és Pesten a Báthory utca 19. szám alatt, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!