A Samsung hibájából tanulva csúsztatja első hajtogathatós okostelefonjának megjelenését a Huawei

HusztiD 2019.06.18. 13:55 Egyéb 0 db 52

matex1-800x450

Eléggé ígéretesen indult az idei év, ugyanis elsőnek a Samsung, majd a Huawei mutatta be saját hajtogathatós okostelefonját. Ekkor az eredeti tervek alapján úgy volt, hogy a Galaxy Fold április végén érkezik, azonban a megjelenés előtt nem sokkal nagy port vert az eset, hogy a sajtó számára kiküldött telefonok pár órán belül bekrepáltak.

A Huawei egyik szóvivője a CNBC számára erősítette meg a hírt, hogy ők is csúsztatnak a Mate X megjelenésével. Eredetileg úgy volt, hogy június folyamán érkezik a telefon, de a jelenlegi ígéretek alapján szeptemberre tolják. A magyarázat pedig egyszerű, ugyanis a Huawei nem szeretne egy olyan terméket piacra dobni, amivel lerombolják hírnevüket.

Mi pedig azt mondjuk, hogy talán az lett volna a legjobb, ha mindkét gyártó vár még legalább egy évet, s megvárják míg a belső tesztelések alapján előjönnek az első hibák. Az a baj manapság, hogy minden gyártó arra megy rá, hogy ő legyen az adott újdonságokban az első. Ez pedig azt eredményezi, hogy sokszor félkész termékeket kapnak a felhasználók. Reméljük mindkét gyártónak a legjobbakat, illetve kíváncsian várjuk, hogy milyen fogadtatást kapnak az első hajtogathatós okostelefonok.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!