Dual audio Bluetooth támogatást kaphat az iPhone XI

HusztiD 2019.05.31. 12:55 iPhone 0 db 144

2019-iphone-airpods-powerbeats-pro-1

A japán Macotakara blog újabb információmorzsával állt elő az iPhone XI-el kapcsolatosan. A meg nem nevezett, de megbízhatónak vélt informátorok szerint az új csúcsmodellek úgynevezett dual audio Bluetooth támogatást kapnak.

Elviekben hasonló ez ahhoz, melyet a Samsungosok Dual Audio Feature-ként ismerhetnek. Az új funkciónak köszönhetően voltaképp elérhetővé válik, hogy a felhasználók egyszerre két eszközön játsszák le a zenét. Például ha egy AirPods-szal rendelkezünk, míg egy másik barátunk egy másik fülessel, például a nem olyan rég megjelent Powerbeats Próval, akkor nyugodtan hallgathatjuk ugyanazt a zeneszámot bármilyen kompromisszum nélkül.

A legérdekesebb funkciója mégis más lehet. Tegyük fel, hogy kocsival utazunk valahova. Az autóra Bluetooth-tal csatlakozunk, ami a navigációt fogja jelezni felénk, míg a másik eszköz egy AirPods, amin pedig éppen telefonálunk. Megvan a lehetőség, azonban ne feledjük, hogy egyelőre ez csak egy pletyka, így nem érdemes készpénznek venni. Lehetséges, hogy a jövő heti WWDC ’19 konferenciát követően valamivel okosabbak leszünk.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!