A Huawei fejesének esze ágába sem állna megtorolnia az Apple-t

HusztiD 2019.05.28. 17:55 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 1 036

1549018470688779

Azt utóbbi hetekben nagyon nagy botrányt vert Trump intézkedése, melynek hatására tiltották a Huawei termékeit az amerikai piacról. Ezt követően a kínai gyártó több partnere is bejelentette, hogy felfüggesztik az együttműködésüket.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem bántak kesztyűs kézzel a Huawei-vel, azonban a vállalat fejese, Ren Zhengfei nem olyan rég a Bloomberg számára adott egy interjút, ahol érdekes dologról mesélt. Voltaképp arról, hogy megtorolná-e az almásokat, ha lehetősége lenne rá. Meglepő, de a vállalat fejesének esze ágába sem jutna hasonló.

Ren elmondta, hogy ha a Kína azzal torolná meg az amerikai vállalatokat, hogy hasonlóképp tiltaná őket, akkor ő lenne az első, ki felszólalna az eset ellen. A CEO elmondása alapján semmi okuk háborúzni, főleg nem egy olyan vállalattal, mint az Apple. Ha az almásokat tiltanák, akkor hatalmas visszaesést jelentene számukra. Voltaképp Ren úgy fogalmazott, hogy számára az Apple volt a tanár, s ő diákként nem látja okát, hogy kiszúrjon velük, hiszen sokat tanultak tőlük.

Ezen felül a vezető megjegyezte, hogy Amerikától nincs mit lopniuk, ugyanis a technológia, amivel a Huawei rendelkezik, az a sajátjuk. Ren szerint jóval az amerikaiak előtt járnak, ezért került arra sor, hogy Trump bannolta őket. Ha Amerika mögött lennének, akkor továbbra is a piacon lehetnének, s nem került volna sor a korábbi incidensre.

Mit gondoltok a témáról? Szerintetek is Amerika előtt jár a Huawei?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. David - 2019.05.28. 18:32

  Erősen! Azért az iphone joideje kullog a többiek után. Komolyan elvondolgodttató hogy olcsobban jobb telefont lehet venni és messze üti bármelyik iphonet. Mondom ugy ugy hogy nekem is iphone van de azért a Huawein gondolkodok hogy vegyek e mert bitang jók.

  • Ethan Rom - 2019.05.28. 19:52

   Nem, nem jobb telefont lehet olcsóbban venni, hanem más telefont. Az android egyeseknek lehet jobb, másoknak, mint pl. én meg sosem lesz alternatíva.

 2. Xy - 2019.05.28. 22:28

  Fagyis kocsi vs. Bentley continental! A fagyis kocsi tudja ugyanazt, sőtt többre is képes mint a Bentley. A gyártóknak más és más a prioritás, az ügyfél pedig választ.

 3. Tolembol - 2019.05.29. 01:15

  Nehez ez. – az eletben generacio valtasnak hivhatnank.
  Az elozo generacio – a tanito – elfarad, kimerul!
  A tanarnak ra kell dobbennie, hogy a tanitvanya jol latja, es tovabb lat!
  Lehet meg erolkodni, izmozni, de csak keseredik a szank ize.
  Gratulalok az uj generacionak! Szamomra tokeletes a Kinai uriember reakcioja!
  Ha nem most, akkor holnap ez a gondolkodas, viselkedes lesz a pelda!tf
  :-)
  Ha nem velunk, akkor nelkuletek!
  ;-)
  Ez a mondat nehez!
  Ez nem fenyegetes! Csak leiras….
  …es
  Ha nem most, akkor kesobb! ;-)

 4. Tóni - 2019.05.29. 07:36

  Ez az egész cirkusz elsősorban nemzetbiztonsági kérdés, és csak másodsorban gazdasági. Az 5G cirkuszt megfogja oldani más piac is hamarosan.

Szólj hozzá Te is!