Made in India kampányt indított az Apple

HusztiD 2019.05.27. 11:56 iPhone 0 db 344

iphone-6s-india

Az Apple évek óta próbálja több-kevesebb sikerrel meghódítani Indiát, ám eddig nem igazán jött össze. A vállalat nem olyan rég egy új gyárat hozott létre az ázsiai országban, így a Winstron által szerelnek össze készülékeket Kína helyett immáron Indiában.

Nem olyan rég az indiai felhasználók megfigyelhették, hogy változott az Apple indiai aloldala, ugyanis új kampányt kezdtek, s nagy előszeretettel reklámozzák, hogy mostantól Indiában szerelik össze az iPhone 6s modelleket, melynek indulóára 27 ezer rúpia, vagyis nagyjából 110 ezer forint. Ez pedig egy igazán kedvező árfekvés az itteni felhasználók számára, ugyanis mint köztudott, Indiában sokkal kevesebb pénzösszeget fektetnek egy telefonba az emberek, mint a többi országban.

Hogy az új kampánnyal mennyire pörgeti fel az eladásokat a vállalat, az még kérdéses. Indiában inkább az olcsóbb termékek a nyerőek, így érdemes lesz megnézni, hogy aratnak-e vagy sem az almások. Ugyanakkor azt szintén érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 6s négy évvel ezelőtt jelent meg, így ehhez mérve nem is olyan olcsó az a 110 ezer forintnak megfelelő indulóár.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!