Egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendenek a battle royale játékok

HusztiD 2019.05.22. 17:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 122

screen-shot-2018-03-15-at-5-23-15-pm1

A Sensor Tower jóvoltából készült egy új felmérés, melyből kiderült, hogy mennyi bevételt termeltek eddig a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale játékok, mint a Fortnite, Knives Out, PUGB és társaik.

Az elemzők szerint a szóban forgó öt játék az elmúlt két év folyamén eddig összesen több, mint 2 milliárd dollárt hozott a fejlesztők konyhájára. Jelenleg a legjobban tejelő játék a Knives Out, mely 643 millió fölött termelt a pályafutása alatt, de sorosan követi 630 millióval a Fortnite. Érdemes megjegyezni, hogy az alábbi táblázatban látható játékok a Fortninte kivételével iOS-ről és Android-ról hozta ezen bevételeket, míg a Fortnite esetében csak az iOS táborból beszélhetünk, ami igen csak kiemelkedőnek nevezhető, ha az arányokat nézzük. Sajnos konkrét leosztást nem készítettek, hogy iOS-ről, illetve Androidról mennyi volt a befolyó összeg.

mobile-battle-royale-top-five-revenue-totals

A harmadik helyen lévő PUBG Mobile csak 438 milliót termelt, melyet a Garena Free Fire követ 252 millióval, majd ötödik helyen 96 millióval a Rules of Survival.

Ti nektek melyik a kedvenc battle royale játékotok?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!