Hat hónapnyi óceánban történő áztatást követően is működik az Apple Watch

HusztiD 2019.04.30. 17:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 574

LostWatchFound001-780x443

Ha valaki azt mondja, hogy lehetetlen egy tűt megtalálni egy szénakazalban, akkor mit mondjon az, ki szörfözés közben vesztette el az okosóráját a Csendes-óceánban? Legújabb történetünk alapján hat hónapot ázott egy Apple Watch, mire megtalálták, de azt követően is tökéletesen működött.

Kaliforniában, a Huntington Beach-en szörfözött Robert Bainter nevű főhősünk, aki számára abszolút nem idegen az óceán. A KTLA 5 TV arról számolt be, hogy Robert pont szörfözés közben vesztette el az okosóráját, mikor egy hatalmas hullám elsodorta. Főhősünk nem sokkal később vette észre, hogy eltűnt a karjáról az Apple Watch, egy órán át kereste, de mindhiába, még a Find my iPhone app sem segített rajta.

Fél évvel később Robert talán el is feledkezett az esetről, azonban hatalmas szerencséje volt, ugyanis az elvesztés helyétől, kb. 5 kilométerre találta meg egy kagylógyűjtő. A megtaláló hazavitte az órát, hagyta száradni, töltőre tette, majd értesítette Robertet, aki meglepődve hallotta, hogy előkerült a rég elveszettnek hitt órája.

Talán egy ilyen történet után nem sokan mernénk azt gondolni, hogy egy okosóra, mely fél évet ázott az óceánban, az bekapcsolna. Mindenesetre Robertnek hatalmas szerencséje volt.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. t - 2019.05.01. 07:41

    Ez melyik verziójú watch volt?

Szólj hozzá Te is!