Kuo: egy prémium kategóriás AirPods-ra is számíthatunk a következő év tavaszán

HusztiD 2019.04.26. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 420

airpods

Pont tegnap számoltunk be arról a pletykáról, mely azt állította, hogy még az idei év folyamán megérkezik a harmadik generációs AirPods. Nem kellett sokat várni, ugyanis a hír után a jól ismert Ming Chi-Kuo is új információkkal állt elő.

Az elemző jóslatai alapján az első füles az ugyanolyan lesz, mint a jelenleg piacon lévő modell, s az idei év utolsó negyedévében fog megjelenni. Arról nem osztott meg információt, hogy milyen újdonságot kap a kiegészítő, viszont a tegnapi Digitimes pletyka a zajszűrést hozta fel lehetséges újdonságnak.

Kuo megjegyezte, hogy a második füles izgalmasabb lesz egy fokkal, hiszen ez még inkább prémium érzést ad. Teljesen új dizájnt kap, illetve a következő év első negyedévében fog megjelenni. A szakértő sajnos ennél a modellnél sem jegyezte meg, hogy milyen extra újdonságokat kaphat az alapmodellhez képest, sem azt, hogy mennyi lesz a füles ára.

Végül Kuo számításai rámutattak, hogy az idei évben összesen 52 millió fülest adhat el az Apple, míg a következő évben 75 millióra számíthatnak az almások.

Szerintetek szükség van-e egy második, inkább prémium osztályba sorolható AirPods-ra?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!