Az eddig kint lévő Galaxy Fold modelleket is visszahívta a Samsung

HusztiD 2019.04.24. 15:55 Egyéb 1 db 318

samsung-galaxy-fold-broken

Pont tegnap számoltunk be arról, hogy a Samsung pár héttel csúsztatja a Galaxy Fold megjelenését, ugyanis a napokban a sajtó nagyon negatív visszhangot adott, ugyanis sorra mentek tönkre a számukra megküldött telefonok. Úgy tűnik, hogy a koreai óriás most ezen készülékeket is idő előtt visszahívja.

Nem szokatlan az, mikor megjelenik egy-egy új termék, akkor a gyártó az adott tech magazinoknak, videósoknak küld egy terméket tesztelésre. Ugyanez történt a Galaxy Fold esetében, csak itt nagyon nagy visszhangot keltett a történtet a meghibásodó kijelző miatt. A Reuters információi szerint a Samsung idő előtt kéri vissza a sajtónak kiküldött modelljeit, hogy mielőbb megkezdjék a hibák kivizsgálását.

Mi azt mondjuk, hogy hiába csúsztatja a Samsung a telefon megjelenését, ugyanúgy bajok lesznek. Akárcsak a legtöbb esetben, úgy itt is elmondható lesz, hogy majd csak a második, vagy a harmadik generációs hajtogathatós telefonok lesznek a kiforrottabbak, ugyanis addigra a legnagyobb hibákat már képesek lesznek foltozni a gyártók. Hogy ettől függetlenül milyen sikere lesz a Galaxy Fold-nak, arra nagyon kíváncsiak vagyunk, de erre is csak hónapok múltán fog fény derülni.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Steve - 2019.04.28. 21:53

    Kicsit dejavu…Nagyot robbant a hír,mint a Note 7! Mi a fene van a Samsungnál???

Szólj hozzá Te is!