Kijelzőproblémái miatt heteket csúsztatja a Galaxy Fold megjelenését a Samsung

HusztiD 2019.04.23. 13:55 Egyéb 2 hozzászólás 90

galaxy-fold_kv_device

Az elmúlt hét folyamán számoltunk be arról, hogy a sajtónak komoly gondjai akadtak a tesztelésre megkapott Galaxy Fold modellekkel, ugyanis többeknél bekrepált a kijelző. Mint kiderült, magán a kijelzőn megtalálhatunk egy vékony réteget, melyet ha megsértünk, vagy eltávolítunk, akkor bizony könnyedén tönkre tehetjük az egészet.

Az eddigi hivatalos információk alapján a dél-koreai óriás április 26-án, tehát most pénteken adta volna ki a legújabb csúcsmodelljét. Mivel hamar felkapott lett a kijelzőproblémáira a készülék, így a Wall Street Jourlnal arról számolt be elsőnek, hogy a Samsung csúsztatni fog a megjelenéssel. Nem sokkal később viszont a gyártó hivatalosan megerősítette a hírt, s elviekben csak pár hetet fognak késni a telefonok, pontosabb infót azonban nem adtak ki.

A koreaiak gőzerővel dolgoznak, hogy elhárítsák a hibát, s hogy a lehető legelégedettebbek legyenek az új felhasználóik. Hogy erre elég lesz-e pár hét vagy sem, az hamarosan kiderül. Viszont ez már egy plusz pont, hogy nem adnak ki hamarabb egy félkész terméket, hanem megpróbálnak csiszolni rajta.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Zatrok - 2019.04.23. 14:03

    Pár hetet? Pár hét alatt megoldják azt amit nem sikerült évek alatt sem? Egy napi használattól tönkrement, most majd kibír egy hetet…

    • HusztiD - 2019.04.23. 18:53

      Igen, így van. Én is azt mondom, hogy amit eddig nem tudtak megoldani, arra nem lesz elég pár hét… Illetve fogadok, hogy nyilván eddig is tudtak a problémáról, csak talán nem gondolták, hogy ennyire előjön és nagy hírt ver.

Szólj hozzá Te is!