Júliustól már Indiában gyártják az iPhone X széria modelljeinek egy részét

HusztiD 2019.04.17. 13:55 Apple, iPhone 0 db 184

iphone-xs-xr

Nem ez az első olyan hír, mely alapján Indiába vinné az Apple a csúcsmodellek gyártását, hiszen tavaly december folyamán indultak meg elsőnek az ezzel kapcsolatos szóbeszédek. Mint tudjuk, az Apple jelenleg az iPhone SE és a 6s modelleket gyártja le az indiai országban, melyhez hamarosan a csúcsmodelleket egyaránt bevonják.

Az Economic Daily News legutóbbi értesülései szerint már nem kell sokat várnunk, ugyanis az Apple a Foxconn által július folyamán kezdi meg a gyártást, összeszerelést. Sajnos arról jelenleg nincsenek hírek, hogy milyen arányban lesznek a telefonok legyártva, de annyit tudni vél a forrás, hogy minden X családtagot ide sorolhatunk az Xr-től az Xs-ig. Elviekben egyelőre a fő hangsúly a 2017-es iPhone X-en lesz első körben, ezt pedig feltehetően az indiai piacon fogják árulni, ugyanis ennek értékesítését tavaly szüntette be az Apple.

Sajnos arról sem szólnak a hírek, hogy mely piacokat kívánják az almások lefedni az Indiában összeszerelt készülékeikkel. Feltehetően erre Amerika lehet az egyik legvalószínűbb válasz az Xr és Xs modellek esetében, ugyanis Donald Trump korábban kifejtette, hogy extra vámot tesz a Kínából importált termékekre, amit nem fog csak úgy olyan könnyen benyelni az Apple.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!