Megérkezett az új, majdnem második generációs AirPods

HusztiD 2019.03.21. 09:55 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 1 270

apple-airpods

Eddig minden egyes napra tartogatott valamilyen meglepetést az Apple, ugyanis hétfőn érkeztek meg az új iPad modellek, melyeket kedden az új iMac széria követett, majd szerdán megérkezett az új AirPods. Noha nem a második generációs füles érkezett meg, azért elmondhatjuk, hogy az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet.

Kezdjük rögtön a legelején: az új AirPods jóformán ugyanaz, mint a régi. Oké, talán ez bátor kijelentés, mert vannak lényeges újdonságok, mint az új H1-es chip, amivel gyorsabb és stabilabb a vezeték nélküli kapcsolat, illetve a megnövekedett üzemidő is kecsegtető, de talán a legfontosabbat hagyták ki az almások, a hangminőséget. Tudjuk, hogy az AirPods nem a legjobb, ha a hangminőségről beszélünk, így talán titkon mindenki várta, hogy ezen kicsit javít az Apple, de sajnos ez nem így lett.

Tedd le, töltsd föl.

Az új vezeték nélküli töltőtokkal egyszerű a töltés: tedd az Airpods-tokot egy Qi-kompatibilis töltőpadra. Ennyi az egész. A tok elején egy LED jelzi, hogy az AirPods töltődik. Ha nincs a közelben töltőpad, a Lightning porton keresztül is töltheted.

24 órás aksiüzemidő. Bírni fogod.

Az AirPodsot egyetlen feltöltéssel 5 órán át használhatod zenehallgatásra, és mostantól akár 3 órán át beszélgetésre – ezzel kategóriájában piacvezető. Úgy terveztük, hogy lépést tartson veled. A töltőtokkal többször is fel tudod tölteni, így több mint 24 órán át használhatod. Gyors töltésre van szükséged? Elég 15 percre a tokba tenned, és 3 órán át hallgathatod vagy 2 órán át beszélgethetsz. A töltöttség ellenőrzéséhez tartsd az AirPodsot az iPhone-od mellé.

Természetesen plusz pont, hogy végre megérkezett a vezeték nélküli töltőtok, hiszen sokan hiányoltuk már eme kiegészítőt a füleshez. Ha az árakról beszélünk, akkor mondhatjuk azt, hogy az Apple hagyta a korábbi modell árszabását, viszont tudni érdemes, hogy nem jár vezeték nélküli töltőtok alapból a füles mellé, csak extra felár mellett.

airpods

Ma számíthatunk még valamire? Ha tippelni kellene, akkor talán ma bemutatkozhat a hetedik generációs iPod Touch, vagy ha minden jól megy, akkor az AirPower töltőállomás, amivel immáron az új AirPods töltőtokot is tölthetnénk.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!