Ilyen lesz az iOS 13? (koncepcióképek)

HusztiD 2019.03.01. 15:55 iOS 0 db 798

iOS-13-concept

Egy Leo Vallet névre hallgató dizájner megálmodta, hogy milyen lehet az iOS 13, melyet idén június folyamán mutat be az Apple. Mivel a hivatalos leleplezésig még legalább 3 hónap választ el minket, így nézzük meg, hogy Leo milyen újdonságokat képzelt el az új rendszerrel kapcsolatosan.

iOS-13-volume-UI

Az első, hogy valamelyest változik a szoftver kezelőfelülete. Például a jelenleg használatos hangerőszabályzó kijelzést dobhatja az Apple, s helyette egy sokkal jobb, csúszkás megoldást vezethetnek be, amivel immáron nem kell külön a gombokat nyomogatni, hiszen szoftveresen is állítható lenne, egyenesen a telefon, vagy a tablet felső sarkából a Vezérlőközpont megnyitása nélkül.

iOS-concept-multitasker-control-center

Másik újdonság a Vezérlőközpontban jelentkezne, ugyanis a koncepció alapján itt lenne egyben az alkalmazásváltó. Ergo talán könnyebben és átláthatóbban válthatnánk a futó applikációk között.

iOS-13-concept-magic-mouse-support

Az elképzelés alapján az iOS 13 megkapná a régóta várt sötét módot, valamint Magic Mouse és Magic Keyboard támogatást kapna, amivel sokkal könnyebben lenne kezelhető, főleg akkor, ha egy külső monitorra kötjük az iPad-et.

A teljes koncepciót a Behance oldalán tekinthetitek meg. Mit szólnátok, ha ilyen lenne az iOS 13?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!