Az Apple egyik vezetője, Jeff Williams szerint is magasak az iPhone-árszabások

HusztiD 2019.03.01. 09:55 Apple, iPhone 0 db 339

og

Az Apple egyik jól ismert vezetője, Jeff Williams nem olyan rég az Elon Egyetemen járt, ahol válaszolt a diákok által feltett kérdésekre. Természetesen szó esett az iPhone-ról, illetve annak az árszabásáról, ugyanis a diákok szerint jól látszik, hogy az Apple jelenleg magas árakkal dolgozik, s emiatt valamelyest az eladások is visszaestek.

Felmerült, hogy egy 256 GB-os iPhone Xs Max-ot az Apple 443 dollárért gyárt le, miközben az alap, 64 GB-os Xs Max-ot 1 099 dollártól árulják. Jeff erre nagyon érdekes választ adott, hiszen elmondta, hogy a vállalat újragondolja az iPhone árazásokat, valamint nagyon is tisztában vannak az aktuális árszabásokkal. Természetesen a vezető hozzáfűzte, hogy az elemzői számításokra nem érdemes adni, ugyanis messze állnak a valóságtól, hisz nem tudják, hogy voltaképp mi van egy-egy termék fejlesztése mögött, milyen és mennyi a plusz belefektetett munka.

Nyilván nem olcsóak az Apple termékei, de szem előtt kell tartani azt is, amit az elemzők nem látnak. Williams példának az Apple Watch-ot hozta fel, hiszen vállalaton belül 40 ápolónőt alkalmaznak, kik eddig 10 ezer résztvevő fitnesz-adatait elemzik. Sajnos nem osztotta meg, hogy hány orvost alkalmaznak házon belül, de az ő számuk sem lehet csekély.

Egyelőre senki se reménykedjen benne, hogy az Apple csökkenteni fogja az árakat, de mindenesetre biztatóak Jeff szavai az árszabást illetően. Kérdés az, hogy mit jelent az ő szótárukban majdan az újragondolás?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!