Növekvőben az AAPL, ismételten az Apple a világ legértékesebb vállalata

HusztiD 2019.02.07. 11:56 Apple 0 db 78

Apple-Services

Két nappal ezelőtt számoltunk be elsőnek arról, hogy az Apple lassan, de kezdi visszahódítani a világ legértékesebb vállalata címét, hiszen pár percig a kaliforniai vállalat volt a legértékesebb. Ezt követően viszont visszajött a Microsoft részvényértéke, s nap végére megelőzte az almásokat.

Nos, úgy tűnik, hogy lassan elmondhatjuk, hogy az Apple egyre inkább kezd erősödni a hónapokig tartó  zuhanást követően, hiszen a tegnapi nap folyamán, záráskor az Apple volt a legértékesebb vállalat. A tegnapi mérleg 821,59 milliárd dolláros értéket mutatott az Apple-nek, miközben a Microsoft 813,48 milliárddal zárt. További érdekesség, hogy a Google 778,93, míg az Amazon 805,7 milliárddal könyvelhette el magának a napot.

Az AAPL értéke jelenleg 174,24 dollár, amely január elején még csak 142,19 volt. Bő hónap telt el, de az Apple-nek immáron több, mint 30 dollárt sikerült visszanyernie részvényenként. Természetesen nehéz megmondani, hogy mit várhatunk a következő hónapokban, de kisebb szerencsével újra fellendülőben lehet az AAPL, s nem kizárt, hogy szeptember végére, mikor bemutatják az új iPhone modelleket, akkor újabb rekordot érnek el.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!