Az Apple lesz a mobiljátékosok Netfilx szolgáltatója?

HusztiD 2019.02.06. 09:55 App Store, Apple, iOS, Kiemelt hírek 0 db 139

ios-11-app-store

Az Apple lehet a mobiljátékosok új Netflix szolgáltatója – legalábbis valami ehhez hasonló állít a Cheddar, kik számára öt különböző, ám meg nem nevezett fejlesztő erősítette meg, hogy az almások egy új előfizetéses rendszeren dolgoznak.

Ha megnézzük az App Store-t, akkor az utóbbi években mindig az úgynevezett freemium játékok uralták az App Store legjövedelmezőbb szekcióit. A recept egyszerű: ingyenesen letölthetjük ezen játékokat, azonban tele vannak alkalmazáson belüli vásárlásokkal, ami miatt hosszabb távon sokkal drágább, mintha egy fix összegért megvásároltuk volna meg az adott appot.

Elviekben az Apple egy olyan új szolgáltatást szeretne bevezetni az App Store-ba, mint amit a Netflix csinált a sorozatok világában. Lényegében lenne egy előfizetési csomag, melynek berkein belül korlátlanul játszhatnának a játékosok az adott alkalmazásokkal.

Egészen jól hangzik első blikkre a dolog, hiszen valószínűleg olcsóbban jönne ki a felhasználók részére, mintha alkalmazáson belül vásárolnának. Hogy mikor lesz ebből valami, illetve hogy miként sikerül az Apple-nek megvalósítania eme elképzelését, arról egyelőre konkrétumot nem tudni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!