USB C-vel szerelt, hetedik generációs iPod Touch érkezése várható?!

HusztiD 2019.01.15. 17:55 iPod, Pletykák 1 db 266

ipod-touch

Tudjuk jól, hogy az Apple jó ideje kinyírta az iPod családot, mely egykor sokkal szebb napokat élt meg. Ennek ellenére az iPod Touch vonalat még életben tartották, de ezen termékpalettát legutoljára 2015. júliusában frissítették. Az ekkor megjelent hatodik generációban egy A8-as chip és egy 8 megapixeles kamera kapott helyet.

Azóta síri csend honol, azonban a japán MacOtakara legutóbb arról számolt be a belsős informátorainak köszönhetően, hogy az Apple dolgozik az új, hetedik generációs zenelejátszón. Egyelőre sok infót nem tudni róla, de a forrás szerint biztosra vehetjük az USB C megjelenését. Hogy processzort milyet kaphat, arról nem tudni, de feltehetően legalább egy A12 Bionic debütálhat benne.

Illetve az szintén kérdéses, hogy mikor érkezhet. Ha valósak a mostani pletykák, akkor mi nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy szeptember folyamán, az új iPhone modellekkel karöltve jelenti be az Apple. Mivel ez egyelőre csak egy erős szóbeszéd, így biztosra semmiféleképpen se vegyük az alábbi információmorzsákat.

Ti örülnétek egy új iPod Touch-nak?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Cs.G. - 2019.01.16. 11:35

    Minek?

Szólj hozzá Te is!