Hónapokon belül érkezik az ötödik generációs iPad Mini

HusztiD 2018.12.27. 13:55 iPad, Pletykák 0 db 193

ipad-mini-4

Az Apple az utóbbi években számos iPad modellt mutatott be, ugyanis az úgynevezett alapmodellen felül megjelentek a Pro masinák, azonban a Mini szériáról már egy jó ideje megfeledkeztek. Ha minden igaz, akkor a China Times és a Mac Otakara legújabb beszámolói szerint a hamarosan érkezhetnek az új alapmodell és az ötödik generációs Mini.

Az Apple 2015 szeptembere óta nem frissítette az iPad Mini vonalat, s legutóbb két éve eszközölt egy kisebb árcsökkentést. A mostani információk ugyan nem voltak túl bőbeszédűek, csupán annyit árultak el, hogy a 2019-es év első felében dob piacra az Apple egy új 10 és nem 9,7 colos iPad-et, ami alatt ott lesz a kicsivel kedvezőbb árfekvésű iPad Mini 5-öt egyaránt. Hogy debütál-e bennük a Face ID, vagy ezek még a jó öreg Touch ID-t alkalmazzák az nem tudott, de mi inkább az utóbbira tippelnénk.

Árakról sajnos nem szólnak a jelenlegi pletykák, de az új 10 colos tablet feltehetően az alap 400 dolláros árról indul, mint a jelenleg piacon lévő belépőszintű iPad, míg a Mini egy kicsivel még ennél is olcsóbb lehet. Ha tippelni kellene, akkor az Apple feltehetően március folyamán mutatja be az új tableteket.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!