Keményen odaszúrt karácsonyi reklámjával a Microsoft az Apple-nek és az iPad felhasználóknak

HusztiD 2018.12.05. 11:56 iPad, Videók 0 db 358

ipad-surface-ad-christmas

Új reklámot rakott fel YouTube csatornájára a Microsoft, melyben az új Surface Go terméküket promózzák. A redmondi vállalat eddig nem igazán szólt be az Apple-nek. Mi több, három évvel ezelőtt egészen szívmelengető karácsonyi videót láthattunk tőlük, melyben az Apple-nek kedveskedtek – igaz, azóta már törölték ezen videójukat.

A legutóbbi, 30 másodperces felvételben egy fiatal, 10 éves leányzót, s annak mamáját láthatjuk, akik egy Microsoft üzlet előtt megállnak, s nézegetik az új tabletet. Ekkor a fiatal leányzó éneklésbe kezd, majd elmondja, hogy amikor 6 éves volt, akkor tökéletesen megfelelt számára egy iPad, de mivel 10 éves nagy leányzó lett, s az álmai is megnőttek, így többre van szüksége, amit csak egy Surface Go tud megadni, ami egy igazi számítógép a Win 10-nek köszönhetően. Dióhéjban erről szól a Microsoft legutóbbi reklámja.

Sokszor van úgy, hogy az egyik legjobb reklám, ha szidjuk a másik felet, hiszen akkor a felhasználók azonnal felkapják a fejükre. A mostani lépés kissé szokatlan a Microsofttól, de nyilván az új iPad Prókban szunnyadó erőre nem tudtak kellő számokkal reagálni, így jobbnak látták, ha az iOS miatt fikázzák az almásokat.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!