Csökkenti az iPhone Xr árát az Apple és újraindítja az iPhone X gyártását

HusztiD 2018.11.23. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 2 087

1518084713

Viszonylag meredek beszámolóval jelentkezett a Wall Street Journal, hiszen nem olyan rég arról adtak hírt, ami némiképp szembe megy az Apple politikájával. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a kaliforniai vállalat korábban egy nagyobb volumenű üzletet kötött a Samsung-gal. Mivel az iPhone Xs modellek nem úgy fogynak, ahogy kellene, így az Apple kénytelen a berendelt OLED kijelzőket máshol felhasználni, s emiatt indítják újra az iPhone X gyártását.

Amikor Tim Cook és csapata bemutatta az Xs modelleket, akkor kiderült, hogy teljesen kinyírták az iPhone X-et. Arról sajnos nem szólnak a mostani infók, hogy hány millió iPhone X-et gyárthat le a kaliforniai vállalat, illetve arról sem, hogy csak bizonyos piacokon fogják-e újra árulni a tavalyi csúcsmodellt, vagy sem. Mindenesetre eléggé szokatlan lépés lenne ez az almásoktól, de ha igazak a hírek, akkor hamarosan meglátjuk, mi sül ki belőle.

Másik érdekesség pedig, hogy rosszul fogynak az iPhone Xr modellek, ezért a japán piacon a következő héttől árcsökkentést vezet be az Apple. Sajnos erről is korlátozottak az információk, így nem lehet tudni, hogy milyen mértékű csökkenésre lehet számítani, valamint arról sem, hogy csak a japán piacon, vagy esetleg máshol is mérsékelnek a készülék árán a kaliforniaiak.

Erősen pletykaszaga van a mostani infóknak, így érdemes őket erős fenntartásokkal kezelni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!