Sebességteszt: iPhone Xr vs Galaxy Note 9, avagy Dávid és góliát?

HusztiD 2018.11.07. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 446

maxresdefault (1)

Most, hogy javában piacon van az iPhone Xr, a PhoneBuff csapata készített egy új összehasonlító videót, melyben az Apple legújabb telefonját vetik össze a Samsung csúcskészülékével, a Galaxy Note 9-cel. Ahogyan lenni szokott, több alkalmazást futtatnak le egy robotkar segítségével az első körben, majd a másodikban újra megnyitják őket hogy megnézzék, melyiknek kerül több időbe megnyitnia az adott appokat.

Az iPhone Xr specifikációja egy dologban tér el az iPhone Xs-től, ez pedig a memória. Míg a csúcsmodellben 4GB található meg, addig az új telefonban 3GB, ezekkel szemben a Note 9 összesen 8GB RAM-mal rendelkezik. Ha az árat nézzük, akkor az Apple újonca 749 dollárba kerül Amerikában, míg a Galaxy Note 9 ezt 500 dodóval fejeli meg.

Ahogyan a videóban láthatjuk, az első kört megnyerte az iPhone Xr, ugyanis 1 perc 51 másodperc alatt végzett, míg ugyanezen feladatok elvégzéséhez 2 perc 5 másodperc kellett a Note 9-nek. A második kör kicsivel izgalmasabb, hiszen itt jön ki, hogy valóban kevés RAM található meg az Apple telefonjában: az Xr 46, míg a Note 9 33 másodperc alatt futotta le a második kört. Ha az összesítést nézzük, akkor mindkét telefon 2 perc 38 másodperces teljesítménnyel végzett.

Egészen szép teljesítmény ez az iPhone Xr részéről, hiszen ha azt nézzük, akkor az Apple telefonjában 5GB-tal kevesebb memória található meg, ugyanakkor jóval olcsóbb, mint a rivális csúcsmodellje. Ezen tesztek alapján pedig sokak számára jobb választás lehet egy iPhone Xr, mint egy Galaxy Note 9.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!