Zavaró, de vicces hibának köszönhetően kapott dupla kameraszigetet a Pixel 3 XL

HusztiD 2018.10.31. 15:55 Egyéb 1 db 412

Screen-Shot-2018-10-29-at-12.08.54-PM

A Google ugyan egy hónappal később mutatta be a 2018-as csúcsmodelljeit, mint az Apple, de mint kiderült, a nagyobbik telefon, a Pixel 3 XL az iPhone X/Xs-től merített ihletet, ugyanis az is megkapta a sokat vitatott kameraszigetet. Mint minden csúcsmobil megjelenésekor, úgy a Google legújabb üdvöskéje sem menekül kezdeti hibáitól.

Az elmúlt napok folyamán több Pixel 3 XL felhasználó jelzett valamilyen fórumon, Twitteren, vagy egyéb közösségi csatornán, hogy egy meglehetősen érdekes hibát tapasztalt. Amennyiben landscape, vagyis fekvő módba rakjuk a telefont, majd azt visszaforgatjuk a hagyományos, úgynevezett álló helyzetbe, akkor néha elő-elő jön egy érdekes bug, mit az alábbi képen láthatunk. Lényegében a rendes kamerakivágás mellett egy újat láthatunk a telefon oldalán, amit pont a fekvő mód miatt hozott fel.

A hibáról természetesen a Google is értesült, s az ígéretek alapján dolgoznak a javításán. Szerencsére szoftveres bugról beszélünk, így könnyen orvosolható a dolog. Akinél előjött a jelenség, ott csak egy újraindítással lehetett eltűntetni a második számú kameraszigetet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Kovig - 2018.11.06. 07:22

    Igen, zavaró lehet, de véletlenül sem vicces, szégyeld magad google. Különben meg csak egy android, szóval végeredményben mégis vicces :)

Szólj hozzá Te is!