Kamerateszt: iPhone Xs vs Pixel 3 XL

HusztiD 2018.10.25. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 293

maxresdefault (1)

A Google nem olyan rég mutatta be legújabb csúcsmodelljeit, a Pixel 3 okostelefonokat. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, gyorsan el is készültek az első összehasonlító videók. Ezúttal a MacRumors csapata készített egy kisebb tesztet, melyben a szóban lévő telefont hasonlítják az Apple csúcsmodelljéhez, az iPhone Xs Max-hoz.

A videó elején némi specifikációkat hallhatunk az új telefonokról. Mint tudjuk, az Apple esetében két darab 12 megapixeles hátlapi kamera kapott helyet, míg a Pixel 3 XL-ben csupán egyetlen szenzor található meg. Az Apple esetében fejlettebb az előlapi kamera, azonban a Google telefonjában megtalálhatunk egy normál, illetve egy széles látószögű lencsét, amivel jobb szelfiket készíthetünk.

A csapat összesen három dologra volt kíváncsi: az első, hogy miképp teljesítenek az úgynevezett hétköznapi ‘point and shoot’ felvételeknél a telefonok, majd jöttek a portré fotók, illetve az alacsony fényviszonyok között is megmérettették őket. Igazából elmondhatjuk, hogy mind a két telefon eléggé jól teljesít, s minimális különbségek mutatkoznak közöttük, így egyénileg eldöntheti mindenki, hogy számára melyik a megfelelőbb.

A napokban fog megjelenni az iPhone Xr, így érdemes lesz azt is megvárni, hogy egymás mellett hogyan teljesítenek. Mint tudjuk, az Xr-ben is csupán egy szenzor kap helyet, de képes az úgynevezett bokeh, vagyis az elhomályosító effektre, így érdemes lesz újra összemérni az Pixel 3 XL-el, hogy ott milyen különbségek mutatkoznak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!