Már az Apple Pay Cash szolgáltatás is elérhető Európában?!

HusztiD 2018.10.03. 13:55 Apple Pay 0 db 2 135

featured-section-apple-pay-messages_2x

Az Apple ezelőtt négy évvel mutatta be saját mobilfizetési szolgáltatását, az Apple Pay-t. Ahogy teltek a hónapok, majd évek, a szolgáltatás úgy lett egyre több bank és pénzintézetnél is elterjedtebb, s ezzel párhuzamosan egyre több országban jelent meg. Sajnos Magyarországon még mindig nem érhető el az almás mobilfizetés, de úgy tűnik, hogy az EU főbb országaiban hamarosan elérhető lesz az Apple Pay Cash.

A francia iPhon.fr arról számolt be, hogy pár francia felhasználó számára felbukkant telefonján az Apple Pay Cash szolgáltatásának a beállítási lehetősége. Nem csak a franciáknál volt elérhető a jelenség, hanem az osztrák, német, olasz, lengyel, svéd és orosz felhasználók egyaránt beszámoltak hasonló jelenségről. Az Apple hivatalosan még nem erősítette meg az esetet, de várható, hogy a közeljövőben hivatalosan elrajtol az új szolgáltatás.

No de mi az az Apple Pay Cash? Lényegében egy olyan szolgáltatás, ahol az almás felhasználók könnyedén végezhetnek egymás között peer-to-peer tranzakciókat. Magyarán, könnyedén kölcsönadhatunk pénzt barátaink számára, vagy ha éppen magánszemélytől vásárolnánk valamit, akkor általa is fizethetnénk.

Mi pedig továbbra is reméljük, hogy belátható időn belül végre Magyarországra is megérkezik az Apple Pay.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!