Mégis jön az AirPower? Legalábbis ezt erősíti meg az iPhone Xs dokumentációja

HusztiD 2018.09.27. 13:55 iOS, iPhone 0 db 225

AirPower

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple előző év szeptemberében mutatta be az AirPower-ként emlegetett saját vezeték nélküli töltőpadját. Az akkori ígéretek szerint csupán pár hónap várakozási időt kellett volna várni a kiegészítőre, azonban immáron több, mint egy év is eltelt, úgy, hogy semmi sem történt, illetve nem olyan régen még arról adtunk hírt, hogy komoly problémákba ütköztek az almások.

Mint tudjuk, az első körös országokban előző hét péntektől vásárolhatóak meg az új iPhone Xs modellek. A szerencsések hamar hozzájuthattak, illetve aki figyelmesen elolvassa a telefonhoz mellékelt dokumentációt, az egy nagyon érdekes kifejezésre, az AirPower-re lehetett figyelmes. Azt szintén érdemes megemlíteni, hogy az egy héttel megjelent iOS 12.1 bétájában szintén erre utaló jeleket találta a fejlesztők.

Hogy mi lesz a sorsa, azt továbbra sem tudjuk, de a mostani felfedezések bizakodásra adnak okot, de hogy mennyit késik még vele a kaliforniai vállalat, azt nem tudjuk. Mivel a telefon csomagolása, illetve a legutóbbi fejlesztői béta is említést tesz az AirPower-ről, így reméljük, hogy még az ősz folyamán megkapjuk az almás töltőpadot.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!