Kitalálnád, az iPhone X mely funkciói zavarják leginkább a felhasználókat?

HusztiD 2018.09.06. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 824

iphone-x-quad

Ha válaszolni kellene a címben feltett kérdésre, akkor te mit mondanál? A kameraszigetre tennéd le a voksodat, inkább az üzemidőre, vagy esetleg másra? Nos, az USA Today nem olyan régen egy új felmérést készített, melyben összesen 1 665 ember vett részt, s arra keresték a választ, hogy mely dolgokért aggódnak leginkább az emberek az iPhone X kapcsán.

Fontos megjegyezni, hogy a felmérésben több opcionális válasz-lehetőség állt az emberek számára, s kedvükre jelölhették, hogy mely dolgokat hiányolják leginkább. Az így kapott adatokból az derül ki, hogy a válaszadók éppen hány százaléka hiányol egy-egy funkciót.

A rendelkezésre álló statisztika alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a felhasználókat összesen 3 dolog érdekli igazán: a jobb üzemidő hiánya, a törésálló üveg és a nagyobb háttértár. A válaszadók 75 százaléka tette le voksát amellett, hogy ő inkább szeretné, ha megnövelt üzemidővel rendelkezne a csúcsmodell. Ezt követően 66 százalékkal a törésálló üveg szerepelt, majd a következő problémára 44 százalék szavazott, kik szeretnék, ha nagyobb, illetve bővíthető tárkapacitással rendelkezne a telefon.

További érdekesség, hogy 39 százalék nyilatkozta, hogy szeretné egyszerre tölteni a telefonját, s egy vezetékes füles által zenét hallgatni rajta, illetve 37 százaléknyian nagyon hiányolják a jack csatlakozót. A válaszadók 29 százaléka szeretné, ha az Apple végre kinyírná a Lightning csatlakozót, s helyette egy USB C szabványt vezetne be. Érdekes, de 18 százalék nyilatkozott arról, hogy nem bánná, ha gyorsabban frissülnének az appok – mondjuk erre pont nem az Apple, hanem a fejlesztők vannak hatással.

iphone-x-notch

Végül egy nagy érdekességre szintén fény derült. A felhasználók nem szeretnék, ha az Apple eltüntetné a kijelzőbe belógó kameraszigetet. Vagyis pontosítunk: a felmérések alapján csupán 10 százalék szavazott arra, hogy őket nagyon zavarja a kamerarendszer, míg a maradék 90 százalék teljesen elfogadhatónak tartja ezt a tényezőt.

Nos, mit lehet levonni az alábbi adatokból? A felmérés alapján úgy tűnik, hogy a felhasználók még mindig azt szeretnék, ha megnövelné az Apple a telefonjaik üzemidejét, illetve ha egy sokkal jobb, törésálló üveget alkalmaznának. Érdekes, de anno, mikor bejelentették az iPhone X-et, akkor sokan támadták azt a kijelzőbe lógó kamerája miatt, azonban a jelenlegi válaszok alapján ez csak keveseket zavar.

Ha nektek válaszolnotok kellene, akkor ti mire voksolnátok? Melyek azok a funkciók, melyek zavarnak titeket az iPhone X-szel kapcsolatosan?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!