iPhone Xs Max – ez lenne a nagyobbik modell hivatalos neve?

HusztiD 2018.09.06. 11:56 iPhone, Pletykák 0 db 320

BE864529-1DD0-413B-943C-C6764B435508-780x360

Mint az a napokban kiderült, az Apple kevesebb, mint egy hét múlva, szeptember 12-én mutatja be az aktuális csúcsmodelljeit. Ahogy közelebb kerülünk a dátumhoz, úgy szivárog ki egyre több infó arról, hogy mit várhatunk, ugyanis nem olyan rég láthattuk a hivatalos promóképeket, most pedig úgy tűnik, hogy a telefon neve is kiszivárgott.

Ha hitelesek a 9to5Mac legutóbbi értesülései, akkor az Apple szakítani fog az iPhone 6 óta használatos Plus kifejezéssel, s egy teljesen új tematikára állnak át. Elviekben a nagyobbik, 6,5 colos modell már nem Plus, hanem Max névre fog hallgatni, így hivatalosan iPhone Xs Max-ként fogják bejelenteni – már amennyiben valóban hitelesek az oldal által leközölt infók.

A másik két modellről jelenleg nem szólnak a hírek, de feltehetően az 5,8 colos telefon lesz a mezei iPhone Xs, azonban hogy az LCD kijelzővel szerelt testvérét hogy fogják elnevezni, arról egyelőre nem tudni.

Szerintetek melyik a találóbb név? iPhone Xs Plus, vagy iPhone Xs Max?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!